REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

17-23 Kasım 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Bekle Beni

    Zülfü Livaneli

      (Can Yayınları)
  2. Miras

    Nejat İşler

      (Mundi Yayınları)
  3. Yunanca Dersleri

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  4. O Yıl

    Ahmet Altan

      (Everest Yayınları)
  5. Markiz’deki Kadın

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  6. Akan Nehir Gibi

    Paulo Coelho

      (Can Yayınları)
  7. Kalp Saati

    Irvin D. Yalom

    ,

    Benjamin Yalom

      (Pegasus Yayınları)
  8. Sırların Sırrı

    Dan Brown

      (Altın Kitaplar)
  1. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  2. Ara Güler’s Istanbul   (Thames & Hudson)
  3. The Housemaid

    Freida McFadden

      (Little Brown)
  4. Normal People

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  3. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  4. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  7. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  8. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  9. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  10. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  11. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Pastacılık 101
ISBN: 978-975-14-2228-6
Sayfa Sayısı: 648
Ebat: 227 x 286 mm
Yayın Tarihi: 21.05.2025
Fiyatı: 2340.00 TL


Pastacılık 101

Çırpmaktan Fazlası

Bahar Yılmaz



"Mutfakların vazgeçilmez lezzeti pastacılık hakkında her şey."

Fotoğraflar: Hande Göksan

Türkçe olarak hazırlanmış en kapsamlı başvuru kaynağı olması amaçlanan bu kitabı okurken eğleneceğinizi de umuyoruz. Çünkü aralara ilginizi çekecek hikâyeler de eklendi.

Bu kitap, “o kek”i sadece sevginin kabartmadığını anlatırken pratiği güçlü olan pastacılara konunun  teorisinden de söz ediyor. Genç pasta şefi adaylarına ilham verirken pastacılıkla hobi amaçlı uğraşanlara neden-sonuç ilişkisini gösteriyor. Ve tabii en önemlisi pastacılığın kimya ve matematikle kopmaz bağlarının altını çiziyor.